Robert en Annemarie zijn weer lekker thuis

Update vanuit Taupo

We have done it!!! We zijn zojuist uit een vliegtuig gevallen!!! Supergaaf van 12.000 ft naar beneden knallen en daarna van het uitzicht genieten over Lake Taupo! We zouden het zo weer doen!

Verder hebben we het prima naar ons zin hier. Wim en Dinie zijn ook al een paar dagen geleden aangekomen en samen hebben we al het halve Noorder Eiland doorgecrosst in onze Hyundai Tuscon (vette bak!!)

We zijn een paar nachten in de Bay of Islands geweest, lekker op het strand gelegen en cultureel gedaan in Russell en de Waitangi Treaty Grounds. In Rotorua, of Rottenrua, hebben we heerlijke zwavellucht opgesnoven, in een heerlijke spa gezeten en een hoop vulkanische activiteit gezien. Nu zijn we in Taupo, morgen gaan Annemarie en Dinie de Tongariro Crossing lopen (18,5 km) en Wim en Robert gaan lekker rondtouren.

Foto's komen echt, beloofd, maar nu is de tijd bijna om!

Cheers!

nadia

LEKKER!!!!!! geniet ervan, wat goed te horen allemaal. tot snel x

Suus

Wat gaaf joh!!! Wat een lefmeid en gozer zijn jullie..hihi!!!
Wat een wandelening van bijna 19 km. SUcces!!!

Dikke kus

Mels

Klinkt goed!
Heb je wel je die geweldig uitgebreide safety kit bij je?
Kan je leven redden daar ;)

Moon

hee klinkt goed joh! echt super gaaf! wij zijn inmiddels weer terug in het koude kikkerlandje brrrrrrrr!!!! Heb je je tas al weer terug? ... 19KM goeie oefening voor de vierdaagse hihihi xxx

Elly

Hallo lieverdjes,

Het ziet er allemaal fantastisch uit! Zo te zien hebben jullie het erg naar je zin. Leuk, dat jullie zo van het sky-diven genoten hebben. Veel plezier verder en we horen wel weer van jullie. Groetjes!

Janny

Geniet ervan, klinkt goed allemaal. benieuwd naar de foto´s, groeten uit UTrecht (VvAA)

Paula

Zonder er te zijn klinkt het al fantastisch. Ik las nu ook pas dat jullie ook veel verder gaan dan alleen Nieuw - Zeeland, gaaf hoor.
Dat die Hyundai Tucson een lekkere bak is...dat weten wij maar al te goed. Wim en Dinie reden er ook al in naar Schiphol :-).
Veel plezier verder en we lezen het verder wel weer van jullie.
Groetjes

Britt

ZO JALOERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XX

Miekje

Klinkt superrrr!

lonneke

WAT VETH ZEG!!!!!
Jullie hebben gewoon gesprongen!!
Echt kicken volgens mij, en anne suc 6 met de cross/trekking :)

en robert jij cross -se hihi

dikke kus en knuffel uit het koude nederland!

Laura

AHHHH! wat cool! Daar heb ik dat toen ook gedaan! Fantastisch is het. Echt super stoer!
Ik zit ademloos te kijken naar de foto's...
oh.. wat is het mooi.
Succes met de trekking.. ik deed hem 2x.. the horror.. eerste dag was het zulk slecht weer dat ik niks kon zien van het uitzicht.. dusja.. wat doe je dan.. dan ga je de volgende dag weer! hahahaha.

Have fun!!
x

Prisss

Hey Kippies

Gaaf zeg die sprong!
Foto's zien er ook super uit!
Veel plezier bij de trekking en de tour!
Groetjesssss