Robert en Annemarie zijn weer lekker thuis

Stuck in Christchurch

We're stuck on Christchurch airport.... how the hell did that happen???

Vanmorgen stonden we keurig om 04:00 uur naast ons bedje om naar de luchthaven te gaan voor onze vlucht naar Sydney om 06:35 uur. Inmiddels is het 11:20 uur en zitten we nog steeds op de luchthaven van Christchurch. We konden niet meer mee met de vlucht aangezien er meer brandstof meemoest vanwege het weer in Sydney (schijnt een beetje onstuimig te zijn) en wij stonden achter in de rij... balen!!!!

Nu gaan we pas om 15:40 uur vliegen en we zijn het baggerzat, want er is werkelijk waar op Eindhoven Airport nog meer te beleven dan opChristchurch International Airport.

Maar dat we hier zijn betekend dus dat onze reis in Nieuw Zeeland er op zit en we klaar zijn voor een nieuw avontuur. De laatste dagen in Nieuw Zeeland hebben besteedt aan met spikes om je voeten een gletsjer te beklimmen in Franz Josef, echt supervet, lekker te relaxen in spa pools, een mooie treinreis te maken dwars door het land en weer lekker in de stad (Christchurch) rond te slenteren (en veel bier te drinken haha).

Wim en Dinie zijn als het goed is inmiddels via Auckland en Kuala Lumpur onderweg naar Nederland. Ik hoop dat ze niet zoveel vliegpech hebben als wij. (Maak nooit wat mee met een vlucht nu is de bagage al een keer blijven staan en zijn we omgeboekt om dat we niet mee konden)

We hopen binnenkort weer een update te geven vanuit Sydney en nog wat laatste foto's te showen van Nieuw Zeeland. Vanuit Sydney gaan we waarschijnlijk eerst richting de Blue Mountains en gaan we daarna naar boven richting Cairns. We'll keep you posted!

Eric

Have fun in Sydney :-) kus

Simon en Elly

Zo zie je maar dat het niet altijd goed gaat, enfin, straks in Australië ben je het snel weer vergeten. Verder geen nieuws hier. Veel plezier met het volgende avontuur!!
Kus van ons!

Dave en Riet

Ha Annemarie en Robert.
Ik hoop dat dien en Wim minder pech hebben.
jullie gaan heerlijk verder met actieve prachtige ondernemingen.
Wat zijn jullie actief....
Veel plezier. Hier is het koud.

Groet uit IJsselsien

Regina

Have fun in OZZIE!!
Oostkust, zo mooi!!!
Ik ben zo blij voor jullie!!!
Good anya mates :-)

Richard

Echt onwijs medelijden met jullie.
Een paar uurtjes wachten valt niet mee.

Als ik de verhalen lees en de foto's zie, dan snap ik dat jullie wat gespannen zijn.

Wat onwijs vet wat jullie daar allemaal doen.
Ben niet zo'n reiziger maar dit lijkt mij ook wel top.

Veel plezier nog en geniet er van.

``ome dick``

he robert en annemarie
leuk om jullie reis verhalen zo te volgen en met de bijbehorende foto`s ook te zien.
als pa en ma thuis komen zullen ze wel een leuk bericht op de deurmat vinden.....???? wat dan....zal je nu wel denken. :-)

groet dick,bernadette en daan .........

Ilonka Elsendoorn

Hoi Annemarie en Robert,

Wat een geweldige mooie foto's uit Nieuw Zeeland, prachtig landschap. Leuke reisverhalen.
En wat een gave schoenen, die Spíkes.
De "koffiefoto" lijkt rechtstreeks te komen uit een culinair blad....hmmm heerlijk.

Hopelijk verloopt jullie reis nu op weg naar Australië verder vlekkeloos. Probeer te slapen zzzzzzzz, maar wordt op tijd weer wakker!

Veel plezier samen!!
Blijf jullie volgen x
Ilonka

lonneke

Wat een verhaal joh WAAR hebben jullie in hemelsnaam jullie tickets geboekt :):):):):):)

hihi, maar ik denk dat deze elende snel vergeten is, straks in Aussie land :)

En zo te zien is robert het slapen op rare plekken nog niet verleerd!

have fun en denk af en toe nog een beetje aan ons he in het koude kikkerland!!

dikke kus

Wim en Francien

He Anne en Robert,
jullie zitten in de tweede fase van jullie reis, eerst een beetje aan modderen en dan komt het wel weer goed.
spannend wat jullie allemaal gaan doen, en nu samen verder kijken wat en weer valt te beleven, vast heeel veeeel moois. Dien en Wim zijn gelukkig goed thuis gekomen, wat en met ome Dick en Bernadette aan de hand is , weet ik niet wel vreemd wat denken jullie,

goed geraden.

lieve groetjes