Robert en Annemarie zijn weer lekker thuis

Singapore

We hebben eindelijk alle voormalige Engelsen acher ons gelaten en zijn veilig geland in Singapore. Weer even wennen, het is hier flink warm en vochtig, wel goed voor de schrale winterhanden die we in Australië hadden gekregen.

Ons hostel zit in Little India en is super relaxt. We hebben ons al prima vermaakt hier in Singapore. Niet dat we veel bijzonders gedaan hebben, voornamelijk door de stad geslenterd en gestruikeld over de ene na de andere shoppingmall en in minstens drie verdwaald geraakt. Wat we voornamelijk wel hebben gedaan is lekker gegeten, Indonesisch, Chinees, Indiaas, te veel om op te noemen en weggespoeld met green tea en Tiger Beer. Singapore is één van de duurste Aziatische bestemmingen, maar na Australië, met voor ons een verschrikkelijk ongunstige wisselkoers, is het weer eens lekker goedkoop en we kunnen we wat we teveel hebben uitgegeven in 'New England/Prohibited Island' weer een beetje goed maken.

Nog één nachtje hier en morgenochtend gaan we met de bus richting Melaka, Maleisië. Daar hebben we gepland 4 nachten te blijven en daarna, dat zien wel weer.

Cheers

ps: we zijn zo blij dat we eindelijk in Azië zijn, of hadden jullie dat al gemerkt!

Moon

jeetje.. dat had ik echt niet in de gaten.. dat jullie zooo blij zijn! whahaha..
we moeten nog even een skype date plannen! dikke kusssss

Vanessa

Heel veel plezier in het mooie Azie!! en anne, bedankt voor je sms!! xxxx

Wim en Francien

Natuurlijk is het fijn om in Azie te zijn.
zijn jullie al samen een keer geweest, beetje thuiskomen.

Salamak makan

Welkom

Marijke

Ik had niet de indruk dat het zo vervelend was in Australie!!!! Fijn dat jullie goed zijn aangekomen en dat er ook Azie lekker eten voor jullie is. Heel veel plezier en goede doorreis naar Maleisie.

Britt

Jullie hebben echt last van een LUXE PROBLEEM!!! whaaaa!!!! Maak me ook maar jarloers met het oh zo lekkere eten daar..... enjoy!!

Michel

Super relaxed allemaal, geniet ervan. xx fijne pinksteren

Wim en Dinie

Lekker genieten van Azie, het is weer heel anders dan in Australie. Geniet ook van het lekkere eten.

lonneke

heerlijk azie:)
eten mmmhhh weer mmmmhh mensen mmmh
even een skype date maken als we niet aan het rennen zijn hihi

kus

Suus

Zo ik ben weer up-to-date whahahaha!!!!!
Veel plezier!!!!!!
ennuhhh nee ik had het ook niet door, dat jullie Aus zo zat waren hihi.

Kussss